Átmenetileg ingyenes a hackerszimulátor

hacknet deluxe videojáték
Hacknet
Vágólapra másolva!
Parancsokat kell gépelni benne, de bárki jól szórakozhat vele.
Vágólapra másolva!

Rendszeres olvasóinknak valószínűleg már feltűnt, hogy a számítógépes játékokat digitális formában áruló boltok jó ideje fizetős játékok osztogatásával reklámozzák a leárazásaikat, ráadásul aránylag rendszeresen tényleg szuper címeket adnak ingyen. A Humble Store most egy végső próbálkozással hívja fel a figyelmet a tavaszi nagy leárazására, magyar idő szerint 2018. május 26. (szombat) este 7 óráig a Hacknet Deluxe-ot szerezhetik be a cégtől az érdeklődők.

Hacknet Forrás: Team Fractal Alligator

A játék egy hackerszimulátor, azonban nem hollywoodi stílusú a játékmenete, hanem parancsokat kell gépelni benne egy terminálba. Ettől nem kell megijedni, hiszen a fejlesztők szándékosan széles körben érthető és elérhető módon interpretálták benne a hackelést. A játék története szerint meghalt egy hacker, azonban erősen sántítanak a halálával kapcsolatos médiabeszámolók, így a játékosoknak fényt kell deríteniük az igazságra.

A Hacknet Deluxe igényléséhez csak ingyen regisztrálható Humble Store és Steam felhasználói fiókokra van szükség. A Humble Store-ba való bejelentkezés után be kell tenni a kosárba a játékot, majd végre kell hajtani a nulla eurós vásárlást. A kapott termékkulcsot a Steamben lehet aktiválni, legkésőbb 2018. június 9-ig.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!