Listákat is írhatunk majd a Facebookra

facebook
A Facebook logo is seen on a large screen in this photo illustration on 29 June, 2017, in Bydgoszcz,Poland . (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Nem kifejezetten burkolt módja az információszerzésnek.
Vágólapra másolva!

Rohamos tempóban csökken a tinédzserek és a fiatalok körében a Facebook népszerűsége, egy szakértő szerint részben azért, mert túlságosan zajossá vált a közösségi hálózat. Zuckerberg cége látszólag nincs rajta a probléma megoldásán, sőt: hamarosan lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy listákat osszanak meg az ismerőseikkel, vagy épp a komplett világgal.

Hamarosan listákat is írhatunk a Facebookra Forrás: Facebook

A lista típusú bejegyzés egyelőre földrajzilag szűk körben, ráadásul csak az androidos kliensben érhető el. Hamarosan persze az iOS-es mobilalkalmazásban, és a Facebook böngészős felületén is aktiválódik majd.

A listás bejegyzésnek természetesen rengeteg hasznos vagy humoros felhasználási módja létezik, így végső soron nem rossz ötlet. Viszont lehetetlen figyelmen kívül hagyni, hogy a listák mennyire hasznosak lehetnek a Facebook számára, igazi információs aranybányának bizonyulhatnak a célzott reklámozáshoz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!