Ingyen mobilnet a Telekomtól

Mobiltelefonos, internetes, mobilnetes tapasztalatok Európán kívül, szerte a nagyvilágban. Egy bekapcsolva felejtett adatforgalom-szolgáltatás a telefonon és öt hét csavargás az Egyesült Államokban, illusztráció
SAN FRANCISCO, CA - JUNE 05: Two pedestrians use iPhones as they walk in Union Square on June 5, 2013 in San Francisco, California. According to a study by the Pew Internet & American Life Project, over half of American adults, or 56 percent, have smartphones, up from 35 percent two years ago. Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Négy napon át korlátlan belföldi adatot ad havidíjas előfizetőinek a Telekom.
Vágólapra másolva!

Február 16-án szélesre tárja a korlátlan internetre nyíló kaput a Telekom: mobilinternettel rendelkező havidíjas ügyfelei, lakosságiak és üzletiek egyaránt, bármennyi adatot használhatnak belföldön február 16. (péntek) 00 órától február 19. (hétfő) 24 óráig. A lehetőség külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésére áll az ügyfeleknek, ez idő alatt a mobilinternet-használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

Forrás: AFP/Justin Sullivan

A különleges kedvezmény háttere, hogy a Telekom azon a hétvégén ügyfelszolgálati rendszereit bővíti és fejleszti, ezért február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én nap végéig a telefonos, online önkiszolgáló felületek és a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhető, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

Átmenetileg nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM kártyával kapcsolatos ügyintézésre – kivéve a letiltást, ami elérhető lesz.

Azok, akiknek éppen ezeken a napokon fogyna el a díjcsomagjában vagy forgalombővítő opciójában foglalt adatmennyisége, nem tudnának tovább mobilinternetezni, így a Telekom inkább azt a megoldást választotta, hogy belföldön szabad és korlátlan mennyiségű mobilnettel látja el ügyfeleit erre az időszakra.

Zavartalanul működnek ugyanakkor bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások.

Az ügyfélszolgálati rendszereken végzett munkálatok miatt a Telekom kéri és javasolja, hogy amennyiben erre lehetőségük van, ügyfelei úgy időzítsék ügyfélszolgálati intéznivalóikat, hogy azok ne ezekre a napokra essenek.

Amennyiben számlát szeretnének befizetni, ez banki átutalással vagy csekkbefizetéssel a postákon (nyitvatartási időben) módjukban áll.

További részletes információk az elérhető és az átmenetileg nem elérhető szolgáltatásokról a www.telekom.hu/fejlesztes-korlatlannettel linken olvashatók.

Frissítés: a korábbi tájékoztatással ellentétben postán is be lehet majd fizetni a számlákat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!