Ingyen tölthető a Shadowrun Returns

shadowrun returns deluxe
Shadowrun Returns Deluxe
Vágólapra másolva!
Szombat estig él a Humble Store legújabb promóciója.
Vágólapra másolva!

A Steam nyári vásárának elindulásával körülbelül egyidőben új promóciót indított a Humble Store: magyar idő szerint 2018. június 23. (szombat) este 7 óráig ingyen és bérmentve hajlandó bárkinek odaadni a Shadowrun Returns Deluxe-ot, méghozzá egy Steamen beváltható termékkulcs formájában.

Shadowrun Returns Deluxe Forrás: Harebrained Schemes

A Shadowrun alapvetően egy sci-fi és fantasy elemeket ötvöző, szerepjátékos stílusú társasjáték. Az első videojátékos adaptációi már a 8 bites konzolokon is nagy sikert arattak, és szerencsére a most ingyen osztogatott Shadowrun Returns Deluxe is kiválóra sikerült, a médiától és a játékosoktól is pozitív értékeléseket kapott. Játékmenetét tekintve egy körökre osztott stratégiáról van szó.

A játékot beszerezni kívánóknak a Humble Store-ba való bejelentkezés után csak be kell tenniük a kosarukba, végre kell hajtaniuk a nulla eurós vásárlást (kártyaadatokat persze nem kell megadni), majd a digitális játékbolt Library menüjében megtekinthetik a Steamen beváltható licenckulcsot. Érdemes minél előbb aktiválni azt, a beváltatlanul maradt kódokat bő két hét múlva le fogja tiltani az áruház. A játék Windows, Linux és macOS rendszereken is futtatható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!