Ezek lesznek az idei év menő Sony termékei

Vágólapra másolva!
Az idei szórakoztató elektronikai kiállításon a Sony bemutatta legújabb termékeit, köztük a 4K OLED televízió termékcsalád új tagjait.
Vágólapra másolva!

Az új 4K OLED Bravia AF8 sorozat modelljei tartalmazzák a A1 sorozat 4K HDR X1 Extreme képfeldolgozó processzorát, valamint a Sony Acoustic SurfaceTM technológiáját, amely képes a panel vibráltatásával, közvetlenül a televízió képernyőjéből továbbítani a hangzást a nézők felé. Ezen kívül az X1 Extreme technológia azt jelenti, hogy a mozgóképet kifinomultan képes vezérelni a tévé processzora, amivel minimalizálja az elmosódást, és még a gyors akciójelenetek is tisztábbak maradnak tőle.

Ha valamilyen hangkeltő eszközre lenne szükségünk a televíziónk mellé, a Sony szerencsére arról is gondoskodott a CES-en. Két új hangprojektor érkezik a vállalatra jellemző kreatív HT-ZF9 és HT-XF9000 elnevezésekkel. Mindkettő vékony kialakítása, és mindkettő támogatja a legmodernebb audio formátumokat, a Dolby Atmost és a DTS:X-et. Érdekesség, hogy a két modell képes háromdimenziós hangzást produkálni, a HT-ZF9 konkrétan az első 3.1 csatornás soundbar, ami támogatja a Dolby Atmost.

Forrás: Sony

Emellett a Sony Mobile bemutatta két legújabb felső-középkategóriás okostelefonját az új Xperia XA2–t, amely 5,2" Full HD kijelzővel és 3300 mAh-s akkumulátorral, valamint az Xperia XA2 Ultra készüléket, ami 6" Full HD kijelzővel és 3580 mAh-s akkumulátorral érkezik.

Az Xperia XA2 Ultra hátlapján egy 23 megapixeles elsődleges kamera található (12 800 ISO), amely 4K felbontású videók felvételére is képes, a készülék előlapján pedig egy 8 megapixeles, szuper nagylátószögű szelfikamera (120°) foglal helyet. Az Xperia XA2 modellben ugyanaz a fejlett 23 megapixeles elsődleges kamera található, mint az Xperia XA2 Ultra-ban, kiegészítve az előlapon található duál szelfikamerával, amely egy 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott és egy 8 megapixeles, szuper nagylátószögű (120°) szelfikamerát tartalmaz.

Forrás: Sony

A Sony bemutatta még a WF-SP700N vezeték nélküli zajszűrő sztereó fejhallgatót, amely kiválóan illeszkedik az aktív életmódhoz, hiszen, egyszerre rendelkezik zajszűrő és cseppálló (IPX4) funkcióval is. Ha azonban sportolás közben mégis be szeretnénk engedni valamennyit a környezet zajaiból (ami biztonsági szempontból fontos lehet), arra is lehetőséget az Ambient Sound mód bekapcsolásával. Ennek tesója lesz a WI-SP600N vezeték nélküli fülhallgató, ami méginkább sportcentrikusabb a nyag mögötti összekapcsolással.

A kiállításon megtekinthetők még a vállalat mesterséges intelligenciával ellátott robotikai (AI x Robotics) megoldásai is, köztük Aibo, a közelmúltban bejelentett önműködő robotkutya, amelyet most először mutatnak be élőben, működés közben Japán határain kívül.

Lássuk, az új modell valyon sikeresebb lesz-e, mint a régi volt? Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!