Egy napig ingyenes a Grim Fandango Remastered

grim fandango remastered videojáték double fine
Grim Fandango Remastered
Vágólapra másolva!
Most épp a GOG kezdett ingyen játékos promócióba.
Vágólapra másolva!

Lassan ott tartunk, hogy az alkalminak mondható számítógépes játékosoknak nem is kell játékokat vásárolniuk, annyira rendszeressé vált azok ingyenes osztogatása. Jelenleg két ilyen akció fut: elsőként az Ubisoft kezdte el ingyen osztogatni az Assassin's Creed IV: Black Flaget, most pedig a GOG digitális játékbolt is csatlakozott a partihoz, a téli vásárának promóciója céljából csütörtök délutánig bárkinek bérmentve odaadja „örökre" a Grim Fandango Remasteredet.

Grim Fandango Remastered Forrás: Double Fine

A klasszikus kalandjáték eredetileg 1998-ban jelent meg, míg a GOG által osztogatott remastered változatot 2015-ben adta ki a Double Fine. Az új változatban megszépültek a karakterek textúrái, szebb lett a világítás, újra felvették a zenét, tartalmilag pedig 2 órányi fejlesztői kommentárral bővült. A GOG-os kiadása nem tartalmaz másolásvédelmet, Windows mellett Linux és macOS rendszereken is futtatható.

A Grim Fandango Remastered igényléséhez csak meg kell nyitni a GOG-os terméklapját, be kell tenni a kosárba, majd a „fizetés" után örökre hozzárendelődik az éppen használt felhasználói fiókhoz. A fizetésekor természetesen nem kell megadni a bankkártya adatait.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!