Egy kis Black Friday kisokos. Mit, hogy, mikortól lehet megvenni?

black friday
Sorban állni kényelmetlen, de az online vásárlásokat is egyszerűbb lehet személyesen átvenni.
Vágólapra másolva!
Az Extreme Digital 2017-ben november 17-én rendezi meg saját Black Friday-ét, amelyen mintegy 100 ezer darab termék lesz elérhető akár 50 százalékos kedvezménnyel. De pontosítsunk egy kicsit!
Vágólapra másolva!

Az indulás pontos időpontját szándékosan nem hozta nyilvánosságra a cég, hogy ezzel is elejét vegye annak, hogy a valódi érdeklődők helyett olyanok vásárolják fel az akciós készleteket, akik elsősorban kereskedni szeretnének a termékekkel. Annyit közöltek csupán, hogy

érdemes lesz korán kelnie annak, aki a legnagyobb árengedménnyel kínált termékeket szeretné megvásárolnia.

Az Extreme Digital hírlevelére feliratkozók a Black Friday indulása előtt hírlevélben értesülhetnek a legizgalmasabb akciós ajánlatokról. Ezek a kedvezményes árak kizárólag a cég online felületén lesznek elérhetők, a szaküzletekben is csak online megrendelés leadására lesz mód.

Hiteligénylés csak személyesen

Hiteligénylést az akciós termékekre csak a 17 szaküzlet valamelyikében lehet intézni, az akció ideje alatt az online hiteligénylés nem lesz elérhető. Tehát, aki hitelre szeretne fekete pénteki terméket vásárolni, annak bolti átvételt kell kérnie, szaküzletben történő fizetéssel. Az áruhitel iránti igényt az átvétel napján kell jelezni az üzletben dolgozó munkatársaknak, akik segítenek az ügyintézésben.

Nagyon fontos még, hogy a Black Friday napján minden regisztrált felhasználó egy darabot vehet egy-egy termékből, kivéve, ha a termék adatlapján ez másképp van feltüntetve.

A személyes átvétel a tuti

Erre a verzióra vállalja ugyanis a cég az 1-5 napos határidőt. Házhoz szállítással kért átvétel, normál méretű termékek esetén 5-14 napon belül, nagyméretű termékek (pl. háztartási nagygépek) esetén 5-21 napon belül lesz lehetséges.

Persze, hogy a Karácsony előtti időszakban hogy fognak ezzel megbírkozni a futárcégek, az még a jövő zenéje.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!