170 GB szabad hely kell majd PC-s játéknak

Final Fantasy XV Windows Edition PC játék
Final Fantasy XV Windows Edition
Vágólapra másolva!
Igen magas felbontású textúrákat kapott a Final Fantasy XV.
Vágólapra másolva!

A PlayStation 4 és Xbox One konzolokkal rendelkezők már tavaly november óta élvezhetik a pozitív kritikákat kapott Final Fantasy XV-öt. A Gamescom 2017 kiállításon a Square Enix játékkiadó bejelentette, hogy 2018 elején végre számítógépekre is megjelenik a játék.

Final Fantasy XV Windows Edition Forrás: Square Enix

A Square Enix büszkén adta hírül, hogy a hivatalosan Final Fantasy XV Windows Edition névre keresztelt átiratot az NVIDIA-val szoros partnerségben fejleszti, így tele lesz a videochipeket tervező vállalat saját GameWorks technológiáival.

A számítógépes játékosok többek közt jobb víz-, tűz-, és füsteffekteket, szebb hajszimulációt, valósághűbb vegetációt, és prémium kategóriás ambient occlusion effektet is kapnak. A HDR-t is támogatott lesz, így megfelelő kijelzők esetén tényleg abszolút lenyűgözően fest majd a játék.

A Final Fantasy XV Windows Edition természetesen hivatalosan is támogatni fogja a 4K felbontásban való renderelést, ráadásul a konzolos verzióknál sokkal magasabb felbontású textúrák járnak majd hozzá. További szuper hír, hogy a PC-s változat már alapvetően tartalmazni fogja a játékhoz megjelent össze DLC-t.

A kettő kombinációja viszont azt is jelenti, hogy a játék

170 GB helyet foglal majd a merevlemezen.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!