Snapchates funkciót kapott a Telegram

chat telefon mobil sms írás net web
chat telefon mobil sms írás net web
Vágólapra másolva!
Már önmegsemmisítős képek és videók is küldhetőek a szolgáltatásban.
Vágólapra másolva!

Az elindítása óta eltelt olyan három évben komoly népszerűségre tett szert a Telegram csevegő, világszerte 100 milliónál is több aktív felhasználóval büszkélkedhet. A Vkontakte közösségi hálózatot is megalapított Pavel Durov szolgáltatásának legfontosabb tulajdonsága, hogy végponttól végpontig tartó titkosítást kínál a felhasználók magánszférájának védelme érdekében, továbbá akár több százezer tagot számláló csevegőcsoportok létrehozására is alkalmas.

dreamstime

A mobilokon és számítógépeken is elérhető alkalmazásainak legújabb frissítésében a Telegram régóta kért funkciót tett elérhetővé: a csevegő mostantól „önmegsemmisítős" képek és videók küldözgetésére is lehetőséget biztosít.

A felhasználók beállíthatják, hogy a címzett általi megnyitása után X idővel visszaállíthatatlanul törlődjenek az állományok.

Természetesen nem bolondbiztos a funkció, számos módszer létezik az eszközök kijelzőin megjelenő tartalmak rögzítésére. Ettől független a lehetőség mostantól adott az önmegsemmisítős tartalmakat küldözgetésére, a felhasználók pedig majd eldöntik maguk, hogy kívánnak-e élni a funkcióval.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!