Kétzónás klímát kínál az okospaplan

smartduvet breeze indiegogo paplan takaró
Kétzónás klímát kínál a SmartDuvet Breeze paplan
Vágólapra másolva!
A takaró mindkét felén egyénileg állítható a hőmérséklet.
Vágólapra másolva!

A klímaberendezéssel nem rendelkezőknek mostanra valószínűleg elegük van a nyárból, hiszen a folyamatosan működő ventilátor ellenére is nehéznek bizonyulhat az elalvás, bár igazából a pihentető alvás hiánya még ennél is nagyobb gondot jelenthet.

Kétzónás klímát kínál a SmartDuvet Breeze paplan Forrás: SmartDuvet

Többek közt ezen a problémán segíthet a SmartDuvet Breeze okospaplan. A kétszemélyes takaró kétzónás klímát tartalmaz, a paplan mindkét felének hőfoka szabadon állítható egy okostelefonos alkalmazással, hűteni és fűteni egyaránt képes. Egyszerűen csak be kell tenni a SmartDuvetet a paplanhuzatba, majd rá kell kapcsolni a levegőt fújó beltéri egységet, és kész is az installációja.

A készítők szerint a paplan hőfokának optimális szinten tartása jobb körülményeket teremt a pihentető alváshoz, erősen csökkenti az éjszakai izzadást, utóbbi következtében pedig higiénikusabb is lesz az ágy.

Az Indiegogón rendkívül gyorsan sikerült megfinanszírozni a SmartDuvet Breeze okospaplant, azonban a kampányoldalán szeptemberi kiszállítással továbbra is nagy számban előrendelhető, 199 dollár + szállítási költségért. A normál ajánlott fogyasztói ára 359 dollár lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!