Lehet, hogy 3G-s változatban is elérhető lesz a Nokia 3310

Nokia 3310
Vágólapra másolva!
Az elkövetkező hetekben visszatér a nemzetközi mobilpiacra a Nokia. Az új androidos készülékei mellett az idősebb vásárlók nosztalgiájára apelláló új 3310-ese is komoly érdeklődést váltott ki.
Vágólapra másolva!

Nagyon úgy tűnik, hogy Európában a hónap végétől kezdve lesz megvásárolható a nyomógombos alapmobil, egyes német és osztrák webshopok tájékoztatása alapján április utolsó hetében érkeznek meg az első európai szállítmányok. A telefon bruttó 53-58 euróért lesz kapható,

hazánkban várhatóan közel 20 ezer forintot kell majd kifizetni a kártyafüggetlen változatáért.

Újdonság, hogy a svéd Inet webáruház tájékoztatása szerint 3G modemmel ellátott variáns is készül a telefonból, ezt a változatot hivatalosan még nem jelentette be a Nokia. A várhatóan május folyamán elérhetővé váló kiadást 899 koronáért – olyan 93 euróért, 29 ezer forintért – listázza a webshop.

3G-vel azért kicsit menőbb lenne a nosztalgiatelefon. Forrás: HMB Global - Nokia

Ugyan a gyorsabb mobilnetezést lehetővé tevő 3G modem mellékelése alapvetően jó dolog, azonban sokaknak nem világos, hogy mennyi értelme van a drágább változat piacra dobásának: az új Nokia 3310-et nosztalgiából megvásárlóknak nem számít ez a funkció, az új mobilra vágyók pedig ennyi pénzért már egy belépőkategóriás okostelefont is választhatnak maguknak.

Nos a lényeg, hogy bizonyos országok már egyáltalán nem támogatják a 2G technológiát, így például az USÁ-ban nem is működne a hagyomáyos, 2G-s készülék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!