Így még sosem nézhettünk filmeket mobilon

lg g6 day
A sajtómeghívó szerint elképesztő nagy lesz a kijelző
Vágólapra másolva!
Az LG bemutatta a nemsokára debütáló G6 okostelefon új felhasználói felületét, a UX 6.0-t, melyet kifejezetten a káva nélküli hatalmas kijelzőjére fejlesztettek. Az egyedi képarányú kijelző szerintük teljesen megújítja azt, ahogyan tartalmakat nézünk a mobilon.
Vágólapra másolva!

Az LG G6 csúcsmobilról eddig is tudni lehetett, hogy káva nélküli, széltől szélig kijelzőt kap majd, amit FullVisionre névre kereszteltek. A cég még a hivatalos leleplezés előtt szeretne kedvet csinálni, és elárulta, milyen felhasználói felületet kap a mobil.

A 18:9-es arányú kijelző az előlap felső és alsó részét is kitölti, így több lesz a hasznos felület netezéshez, e-könyvek olvasáshoz, vagy videózáshoz. Ennek megfelelően gondolták újra a felhasználói kezelőfelületet is.

A megnövelt kijelzőn két, négyzet alakú ablakká osztható képernyőt kezelhetünk majd, így egyszerre több appal is dolgozhatunk.

Például fényképezés közben azonnal lehet majd szerkeszteni a fotókat. Hívás fogadása közben szimultán használhatjuk az üzenetküldő applikációt, vagy a fotógalériát a naptár alkalmazással, de azt is megtehetjük, hogy

míg a képernyő egyik felén netezünk, a másikon jegyzetelünk.

A naptár applikációban pedig a telefon elfordításával a naptárat a bal, napirendünket a jobb oldalra rendezhetjük. A lehetőségek száma szinte végtelen.

Az új okostelefon arra is képes lesz, hogy a jelenleg 16:9-es formátumban elérhető tartalmakat egyszerűen átalakítsa 18:9-es arányúra.

Az UX 6.0 felhasználói felülettel felvértezett LG G6 okostelefont február 26-án mutatják be a barcelonai Mobile Világkongresszuson kiállításon.