Jön a Huawei új csúcsmobilja Magyarországra

huawei p10
Az összes szín
Vágólapra másolva!
A Huawei legújabb csúcstelefonja, a P10 március 22-től előrendelhető fekete és ezüst színekben, a későbbiekben pedig várhatóan kék és arany színben is elérhető lesz.
Vágólapra másolva!

A Huawei P10 prémium okostelefont a barcelonai Mobile World Congress szakkiállításon mutatta be a gyártó február végén. A hamarosan hazánkban is elérhető készülék előlapi és dupla hátlapi kameráját is a legendás fényképezőgép gyártó

Leicával együttműködésben tervezte a Huawei,

a 3D arcfelismerő funkcióval felturbózott telefon így a vállalat ígérete szerint kiváló minőségű fotók készítésére alkalmas.

A P10 emellett a Huawei saját, legújabb fejlesztésű csúcsprocesszorával, a Kirin 960-nal és új felhasználói felülettel, az EMUI 5.1-el érkezik, 4GB Ram és 64GB ROM memóriával.

Forrás: Huawei

Az április 4-ig megrendelt Huawei P10 mellé kiegészítőkből álló csomagot ad a gyártó, a tartalma egy 10 000 mAh kapacitású AP08Q külső akkumulátor, a Huawei saját fejlesztésű szupergyors töltőkábele (SuperCharge), egy AP38 autós szupergyors töltő, illetve egy C típusú átalakító, amelynek segítségével a készülék bármilyen töltőtípussal áramhoz csatlakoztatható.

Emellett egy mobiltelefon-állvánnyá alakítható szelfibot is van a dobozban.

3-3-3 garancia

A Huawei P10 VIP szervizzel, azaz 3 hónap készülékcsere garanciával, 3 hónap kijelzőgaranciával és 3 év teljes körű gyártó garanciával érkezik. A Huawei 3-3-3 garanciája abban az esetben jár a készülékhez, amennyiben tulajdonosa a telefon HiCare alkalmazásán keresztül regisztrálja a telefont a vásárlást követő egy hónapon belül.

Az előrendelés promóció a Huawei kiskereskedelmi partnereinél és a szolgáltatóknál március 22-től április 4-ig tart. (Ez alól kivétel a Telekom, ahol a promóció március 27-én kezdődik.) Az arany és kék színű Huawei P10 várhatóan később, még tavasszal érkezik a magyar piacra, derült ki egy Huawei által szervezett workshopon. A javasolt bruttó fogyasztói ára a telefonnak 199 990 forint.