Nem hiszi el, hol végezte el nagydolgát az Amazon futára

amazon futár kakil
Vágólapra másolva!
Az biztos, hogy nem ilyen csomagra várt a megrendelő. Videó!
Vágólapra másolva!

Történetünk az Egyesült Államokban, Sacramentóban játszódik, ahová egy család rendelt csomagot az Amazontól. Azonban bátran mondhatjuk, hogy a megrendelt áru mellé egy olyan meglepetést is kaptak, amire biztosan nem számítottak.

A családfő, Nemy Bautista hazaérkezése után vette észre az emberi ürüléket a kocsibehajtója előtt.

Ezt követően bement a házba, és megnézte a felszerelt kamerája által készített felvétt, amiből kiderült a szörnyű igazság: az Amazon szerződéses női futára a kinyitott utasoldali ajtó mögé bújva végezte el nagydolgát, majd felhúzta a nadrágját, gyorsan átszaladt a másik oldalra és elhajtott a furgonjával.

Ezt követően Bautista kapcsolatba lépett az Amazonnal, elküldve nekik a videót. A vállalat ki is küldött egy menedzsert, hogy vizsgálja meg a helyzetet, Bautista szerint azonban nem volt felkészülve arra, hogy eltakarítsa a kocsibejárója elől a kakit, sőt, a saját Facebook oldalán így írta le a történéseket:

Az Amazon munkatársa végül egy műanyag zacskóval felszedte végteméket, azonban magával vinni már nem akarta, ugyanis nagyon büdös volt, úgyhogy végül Bautista kukájába dobták ki az egészet.

Az Amazon később bocsánatot kért a vásárlótól, felajánlott neki egy ajándékkártyát, és közölte, hogy "a futár ügyét megoldották".

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!