A Sony virtuálisvalóság-sisakjával is lehet pornót nézni

pornhub vr virtuális valóság pornó
Vágólapra másolva!
Egy hete jelent meg a PlayStation saját virtuálisvalóság-sisakja, a PlayStation VR. Ez alkalomból a PornHub bejelentette, hogy ezt az eszközt is támogatja a PornHub VR-szekciója, ahol 360 fokos pornófilmeket lehet nézni. 
Vágólapra másolva!

A PornHub pornóoldal idén nyitott külön szekciót a 360 fokos videóknak, ahol a különféle VR-sisakok felhúzásával lehet „benne lenni a pornóban". Induláskor említették, hogy a filmek Google Cardboard, Samsung Gear VR és Oculus Rift szemüvegekkel is nézhetők lesznek, a sor pedig most bővült

a PlayStation VR támogatásával.

A Sony PlayStation 4-hez szánt virtuálisvalóság-sisakja hivatalosan október 13-án jelent meg, hazánkba pedig csak jövő év januárjában érkezik meg. Az eszközről készült villámtesztünket itt olvashatja, hosszabb teszt hamarosan várható.

Nem csak játékra jó a virtuális valóság Forrás: Pornhub

A PlayStation VR-ral úgy lehet majd megoldani a filmnézést, hogy először számítógépen választjuk ki az adott filmet a PornHub VR-szekciójában, azt letöltjük, majd USB-s tárolóra másolva visszük át a PS4-re. A konzol médialejátszóján lehet azokat utána megtekinteni.

Ez némileg körülményesebb, mint a Cardboard és a GearVR használata, lévén ott mobileszközökkel rögtön megnyitható az oldal. A PornHub azt javasolta a Sony-nak, hogy építsék be a WebVR szabványt böngészőjükbe, így lehetővé válna a VR tartalmak streamelése is.

Azt is elmondták: amíg a cég nem fejleszti konzolos böngészőjét és a kompatibilitást, addig ne várjanak nagy kiugrásokat látogatók számában.