Így küzd egymással a virtuális Manchester United és a Chelsea

FIFA 17, screenshot
Vágólapra másolva!
Szeptember 29-én jelenik meg az Electronic Arts idei focis játéka, a FIFA 17, amit a sajtó már javában tesztel, sőt már megjelentek az első értékelések is a programról. A játékosoknak ugyan még pár napot várniuk kell, mire a kedvenc csapatukkal bevonulhatnak a virtuális pályákra, de addig is itt egy videó, amiben tanúi lehetünk, hogy miképp küzd meg egymással két legendás csapat, a Manchester United és a Chelsea.
Vágólapra másolva!

A videót a GameSpot csapata készítette, és a tízperces meccs során ízelítőt kaphatunk a FIFA 17 konzolos verziójából: általános grafika, a játékosok fizimiskája, animációja és mozgása, a labda fizikája, cselezés, támadás, a környezet kidolgozottsága, és jól hallható a közönség, illetve az angol kommentár is szemrevételezhető rajta.

Ha valaki nem éri be ennyivel, de nincs kedve várni a hivatalos megjelenésig, az már kipróbálhatja a FIFA 17 demóját is (PC, PS 3 és 4, Xbox 360 és One), amiben a végleges program számos funkciója helyet kapott.

Például az új, The Journey névre hallgató karriermód egy része, kapunk némi ízelítőt a gyorsmeccseket biztosító Kick-Off módból, és összesen 12 csapat játékosaival léphetünk pályára,olyan stadionokban, mint a CenturyLink, a Stamford Bridge vagy a Suita City Football Stadium.

Szeptember 29-től bárki lecsaphat a FIFA 17-re, és elkezdheti a menetelést, amivel a csúcsra juttatja a kedvenc csapatát Forrás: Electronic Arts

A FIFA 17 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és 360-ra, illetve PlayStation 4-re és 3-ra, továbbá készül belőle mobilverzió is, Andoridra és iOS-re egyaránt.