Hivatalosan is bemutatkozott a LeEco Le Pro 3

Dr. Life, Ha csak egy oka van annak, hogy fényképezz a nyaralásod alatt, akkor ez legyen az fényképezés kamera fotó fényképezőgép koncert mobil
Vágólapra másolva!
A korábban "LeTV" néven ismert LeEco újabb telefonnal rukkolt elő, ami kedvező áron kínál bivalyerős hardvert, nagyfelbontású kamerát, és hatalmas akkumulátort.
Vágólapra másolva!

A LeEco, korábban ismert nevén LeTV nem egyszer borzolta már a kedélyeket a vetélytársakhoz hasonló felszereltséggel, mégis jóval kedvezőbb áron kapható okostelefonjaival. Ugyan ezek hivatalosan még csak Távol-Keleten kaphatók, az amerikai piacon is elkezdenek terjeszkedni, utána tervezik az európai betörést.

Most egy újabb, abszolút csúcskategóriás mobillal rukkoltak elő. A Le Pro 3 névre keresztelt eszköz elején egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS-kijelző tündököl, a cégnél tehát még mindig tartózkodnak a QHD-tól, ami addig nem is probléma, ameddig a virtuális valóságba nem akarnak belecsöppenni.

LeEco Le Pro 3 Forrás: LeEco

Erő híján biztos nem lesz a mobil, hiszen

a legújabb fejlesztésű Snapdragon 821 lapka hajtja,

a négymagos processzor már 2,35 gigahertzen dolgozik. Többféle kiszerelésben kerül fel a boltok polcaira a Le Pro 3, 4 gigabájtnyi memóriához 32/ 64 gigabájt memória, a 6 gigabájt memóriához pedig 64/128 gigabájtos adattároló társul.

A hátlapra szerelt, 16 megapixeles kamera 0,1 másodperc alatt fókuszál a PDAF-nek köszönhetően. A képélességet, a szépséget és az arcfelismerést szoftveres nyalánkságok segítik. Szelfizni 8 megapixelben lehet. Impresszív, hogy a 7,5 milliméter vékony fém készülékházba egy 4070 milliamperórás akkumulátor is belefért.

LeEco Le Pro 3 Forrás: Forrás: LeEco

A telepet fél óra alatt 50 százalékosra fel lehet tölteni

a QuickCharge 2.0 technológiának köszönhetően. Az ujjlenyomat-olvasó hátulra, a Type-C csatlakozó alulra került. Sajnos ezen a modellen sincs már 3,5 milliméteres jack kimenet (ahogy a Le Max 2-n és a Le 2-n sincs). Van viszont wifi, 4G, Bluetooth, WiFi, GPS, valamint Android 6.0-ra épülő EUI 5.8 felület.

A LeEco Le Pro 3 kiszereléstől függően 270, 300, 375 illetve 450 dollárba kerül, ami 74 - 124 ezer forintot jelent, ezzel ez a legolcsóbb Snapdragon 821-es telefon. A hivatalos európai értékesítésről egyelőre nem esett szó, nincs is rá esély a közeljövőben.