Két új androidos telefont mutatott az Acer

liquid z6 plus
A Liquid Z6 Plus
Vágólapra másolva!
A berlini IFA rendezvényre egy kompakt androidos portfólióval is készült az Acer, bemutatták az Iconia Talk S táblagépet, valamint az elhanyagolt Liquid Z-sorozat két új tagját is.
Vágólapra másolva!

A notebookok és egyéb kütyük mellett androidos mobileszközöket is bejelentett a berlini IFA bemutatón. Két új androidos okostelefonról, a Liquid Z6-ról és a Liquid Z6 Plusról rántották le a leplet, előbbi készülék a közép-, míg az utóbbi a felsőkategóriát célozza.

Mindkét modell Android 6.0 Marshmallow rendszerrel érkezik.

A kisebbik, műanyagtestű testvér a Liquid Z6,

amely 5 hüvelykes IPS kijelzőt, és 2,5 D-s lekerekített szélű üveget kap. Belül egy MediaTek MT6737 lapka dolgozik, továbbá nyolc gigabájt háttértárral, valamint szerény nyolc megapixeles hátlapi, illetve két megapixeles előlapi kamerával szerelik fel. Novembertől lesz megvásárolható.

A Liquid Z6 Plus Forrás: Acer

A Liquid Z6 Plus 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzővel jön, már fémből készült egybeházzal. Ez már 13 megapixeles hátlapi kamerát, és öt megapixeles szelfikamerát kap. Belül MediaTek MT6753 lapka dübörög majd három gigabájt memóriával. Pozitívuma lesz a 4080 milliamperórás akkumulátor, és ez az első olyan Acer telefon, ami végre ujjlenyomatolvasót is kap. Decembertől lesz megvásárolható.

Táblagép üzletembereknek

A 4G LTE-támogatással ellátott Acer Iconia Talk S nevű táblagépet

főleg üzletembereknek és utazóknak

ajánlja a cég, ami a Dual SIM miatt két előfizetést is tud kezelni.

Az eszköz HD kijelzőt, négymagos processzort, 13 megapixeles hátlapi kamerát kap, üzemidő terén kilenc órát ígér a cég. A telefonokhoz hasonlóan ezen is Android Marshmallow operációs rendszer fut.

Iconia Talk S táblagép Forrás: Acer

Megkapta az Acer Iconia Suite alkalmazásokat is, többek közt ez EZ Snapet, az EZ Wake Upot és az EZ Utilitiest. Előre telepítve van rajta Microsoft Office Suite, és a Google Mobile Services.