Minden téren nagyravágyónak tűnik a Galaxy Note 6

samsung note 6
Üzleti felhasználóknak szánják az új Note telefont
Vágólapra másolva!
A Samsung Galaxy Note 6 lehet a gyártó első olyan csúcsmobilja, ami USB Type-C csatlakozóval érkezik. A legújabb Snapdragon chip és a 4200 milliamperórás akkumulátor mellé 6 gigabájt memóriát is kaphat.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hetekben több híresztelés is felröppent a Samsung Galaxy Note 6 specifikációival kapcsolatban, amelyek alapján úgy tűnik, hogy minden téren nagyra törne a cég. Eddig is tudni lehetett, hogy a készüléknek 5,8 hüvelykes kijelzője lehet, 2K (QHD) felbontással.

A Qualcomm legutóbbi, felsőkategóriás Snapdragon 823 processzorát kaphatja meg, ami a Snapdragon 820 továbbfejlesztett verziója. Ez a chip dübörög az LG G5 és Samsung Galaxy S7 telefonokban is (bizonyos régiókban).

A héten derült ki, hogy a kínai OnePlus következő csúcsmobilja, a OnePlus 3-ba 6 gigabájt memóriát pakolhatnak. Források szerint

a Galaxy Note 6-ban is ennyi lehet, amihez 256 gigabájt tárhely társul majd.

Üzemidő terén is nagy fejlődésre lehet számítani, 4200 milliamperórás akkumulátort kaphat. Ez 33 százalékkal jobb, mint az előd Galaxy Note 5 3000 milliamperórás akksija, legalább két napig bírhatja az aktív használatot.

Üzleti felhasználóknak szánják az új Note telefont Forrás: Origo

Kamera terén 12 megapixeles duál-pixel hátlapi kamerát lehet várni, amit a Galaxy S7 és Galaxy S7 Edge készülékekben is van. Víz- és porálló házat kap.

A korábban is megbízhatónak bizonyult Sammobile portál szerint

USB Type-C port is lesz rajta.

A Samsung Galaxy Note 6 várhatóan a következő hónapokban jelentik be, valószínűleg augusztusban. Két variánsban dobhatja piacra a gyártó: a hagyományos, lapos kijelzős mellett egy

oldalak szélén lekerekített kijelzős modell is megjelenhet.