Gyorsan húzna el a többiek mellett a OnePlus 3

oneplus one budapest
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a OnePlus kínai gyártó a gyorsaságot állította középpontba nyáron megjelenő csúcsmobilja tervezésekor. Források szerint a OnePlus 3-ba a konkurenseknél jóval több memóriát pakolnak, és debütálhat a cég saját gyorstöltési technológiája is.
Vágólapra másolva!

Már nem kell sokáig várni a OnePlus idei csúcstelefonjára, nyáron megérkezhet a kínai gyártó csúcsmobilgyilkosa. A WinFuture értesülései szerint a készülék néhány téren még a Samsung Galaxy S7-et is túlszárnyalhatja.

A készülék 6 gigabájt memóriát kaphat,

ami kiemelkedőnek számít, lévén a mostani felső kategóriás modelleket 4 gigabájttal látják el, többek közt a Galaxy S7-et, HTC 10-et és LG G5-öt is.

Nem minden forrás említ azonban hat gigabájtos memóriát, a GFXBench szerint megállnak a négynél. A TechRadar szerint nem elképzelhetetlen a hat gigabájt: a OnePlus One három gigabájt memóriát kapott akkor, amikor a többi zászlósmodellbe jellemzően még csak két gigabájtot pakoltak.

Olyan kiemelkedő lehet, mint az első modell Forrás: Origo

A PocketNow szerint Dash Charge funkciót is kaphat a telefon, ami

a cég házon belül fejlesztett gyorstöltési technológiája.

Ez lehet a megfelelője az Oppo VOOC, a Qualcomm Quick Charge és a Samsung Fast Charge technológiáinak.

Ezt tudjuk még

A GFXBench további értesülései szerint Snapdragon 820 processzort, egy öthüvelykes 1080p felbontású kijelzőt és 64 gigabájt tárhelyet kaphat a készülék, Android Marshmallow operációs rendszerrel.

A hátlapi kamera 16 megapixeles, a szelfikamera 8 megapixeles lehet. Nagy előrelépést jelenthet a OnePlus2-höz képest, hogy kaphat NFC-olvasót is. A CNET-nek adott interjújában a gyártó megemlítette, hogy

dizájn terén is hatalmas változásokra lehet számítani.