Ezeket a kütyüket mutatja be nemsokára az Apple

apple logo fenyek
Lehet, hogy a következő iPhone már támogathatja a Li-Fit?
Vágólapra másolva!
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy március 15-én tartja eseményét az Apple, ahol egyszerre több készüléket is bemutat: egy új négycolos iPhone-t, iPad Air-t, és Apple Watch szíjakat.
Vágólapra másolva!

A források szerint végre kitűzte legközelebbi eseményének dátumát az Apple - bár a rebesgetett dátumot még nem kell kőbe vésett szentírásnak venni. A cég március 15-én mutathatja be idei új modelljeit, a pletykák szerint végre minden kiderül az új négycolos iPhone-ról, iPad Airről, és új Apple Watch szíjakról.

Róluk beszélnek hónapok óta

Az iPhone 7-et csak később jelenti be a cég, a következő hónapra a sokat pletykált iPhone 5SE juthat, ami a cég 5S modelljének újraszabott változata. A négycolos kis iPhone már A9-es chipet (ez található az iPhone 6s-ben is), fejlettebb kamerát, Élő Fotók támogatást, és NFC chipet is kap az Apple Pay mobilfizetési rendszerhez. Hasonló áron lesz kapható, mint az 5s, a 16 GB ramos változat a források szerint 450 dollárral kezdődhet.

Friss levegő

Leránthatják a leplet az iPad Air 3-ról is, ami 2014 óta az első frissített Air táblagép. A források szerint az iPad Air 3

megtartja a 2010-es iPad 9,7 hüvelykes kijelzőjét,

ám számos frissítést vesz át a Próból, ezzel is a felsőkategóriás készülékek felé terelve az eszközt.

Ezek például az Apple Pencil stylus, a Smart Connector csatlakozó, valamint a négy, táblagép sarkába helyezett hangszóró.

Akkora lesz, mint az iPad Air 2 Forrás: Apple

Ezek közül a legérdekesebb

az Apple Pencil támogatás,

az eredetileg Próhoz tervezett stylusszal írni és rajzolni is lehet majd a táblagépen.

A 3D-érintést valószínűleg nem támogatja, de lesz benne ujjlenyomatolvasó, és hátlapi vaku. Az Air 2-nél is vékonyabb lehet.

Új órák

Sokan számítanak új Apple Watch szíjakra is, főként egy új, katonai stílusú, nejlonból készülő termékvonalra. Ezzel együtt bejelenthetik a watchOS 2.2 operációs rendszer is. A 9to5Mac forrásai szerint azonban csak az év második felében láthtunk második generációs Apple Watchokat, márciusban még csak új szíjakat mutatnak.