Benne lehetünk a pornóban

nk20150804
Egy látogató kipróbálja a Project Morpheus nevű, 3D-s virtuális valóság szemüvegét a Gamescom Nemzetközi Videojáték Kiállításon Kölnben. A világ egyik legjelentősebb videojáték és interaktív szórakoztatóipari rendezvénye augusztus 9-én zárul
Vágólapra másolva!
Új szolgáltatást indít a PornHub, ők sem akarnak lemaradni a virtuális valóságról.
Vágólapra másolva!

Új szekciót fog nyitni a PornHub pornóoldal, amit kifejezetten a virtuális valóságnak szentel. Az egyik legnépszerűbb felnőttfilm-oldal a BadoinkVR-ral együtt biztosít majd prémium VR-tartalmat.

Az indulás alkalmából a cég tízezer okostelefonnal használható virtuális nézőeszközt küld ki a felhasználóknak. Az oldal üzemeltetőinek elmondása szerint a tartalom Google Cardboarddal, Samsung Gearrel és

az Oculus Rifttel is nézhető lesz.

Corey Price, a Pornhub elnöke szerint a virtuális valóság a következő lépcsőfok a felnőtt-szórakoztatóiparban, így az ő felelősségük, hogy a megfelelő technológiát biztosítsák nézőiknek.

A VR-pornóhoz még egy eszement reklámfilmet is készített a cég, melyben az egész iroda, de még a család is együtt örül annak, hogy végre a fejünkre húzva nézhetjük a felnőtt filmeket.

Szavazzon!

Ön mit gondol a VR-pornóról?