Ingyen játékok a Samsung Galaxy S7 családra

Star Wars: Galaxy os Heroes, mobiljáték
Vágólapra másolva!
A Samsung váratlan karácsonyi ajándékkal kedveskedik azoknak a felhasználóknak, akik a Galaxy S7 és S7 Edge okostelefonok mellett tették le a voksukat. Galaxy Game Pack néven egy csomó mobilos játékot ingyen kapnak.
Vágólapra másolva!

A Galaxy Note 7 teljes visszahívást eredményező fiaskója után a Samsung nagyon szeretné, hogy a cég zászlóshajóit birtokló felhasználók jól érezzék magukat, így karácsony közeledtével egy ingyenes játékcsomagot tettek elérhetővé a Galaxy S7 és S7 Edge tulajdonosok számára.

A dél-koreai vállalat nem aprózta el a dolgot és mélyen a zsebébe nyúlt, hiszen olyan nagynevű kiadók játékait tette ingyenesen elérhetővé, mint az Electronic Arts, a Ubisoft, a Gameloft vagy a Super Evil Megacorp.

A leszedhető címek között szerepel a Star Wars: Galaxy of Heroes, az Asphalt 8: Airborne, a Need for Speed: No Limits, a Vainglory és a Hearthstone is. És ez még nem minden, hiszen egyes programok mellé járnak ingyenes kártyák, játékon belüli tárgyak és a mikrotranzakcióhoz szükséges valuta is.

A nagylelkű csomag Galaxy Game Pack néven fut a Google Play áruházban, és a Galaxy S7 és S7 Edge tulajdonosok ide kattintva akár már most azonnal neki is állhatnak a karácsonyi ajándékuk letöltésének.