Nagyot ment idén a PlayStation

2016. 10. 08.  Hungexpo PC Guru show PlayStation VR
Vágólapra másolva!
A Sony Interactive Entertainment bejelentette, hogy az összesített eladási adatok alapján 2016. decemberéig több mint 50 millió PlayStation 4 játékkonzolt adtak el világszerte, és a PlayStation történetének eddigi legsikeresebb Black Friday akcióját zárták az idén. A sikerhez hozzájárult a múlt hónapban megjelent csúcskonzol, az alapmodellnél erősebb hardverrel felszerelt PlayStation 4 Pro is.
Vágólapra másolva!

A SIE Worldwide Studios és más, független játékfejlesztők összesített PS4 szoftver eladásai is remekül szerepeltek. A PlayStation Store digitális értékesítései és a kiskereskedelmi eladások meghaladták a 369,6 millió eladott példányszámot világszerte.

– mondta Andrew House, a Sony Interactive Entertainment elnöke és globális vezérigazgatója. "Szeretnénk megköszönni rajongóinknak a támogatást, óriási siker számunkra, hogy az idei évben három új hardvert is bemutathattunk, köztük a vékonyabb kiadású PS4-et, a PS4 Pro-t és a PlayStation VR-t."

A PlayStation idei sikereihez hozzájárult a PS VR megjelenése is Forrás: Csanádi Márton - Origo

„Továbbra is azon dolgozunk, hogy folyamatosan bővítsük a PS4 jelenlétét a konzolpiacon, valamint felhasználóink a jövőben is élvezhessék a PlayStation brandre jellemző kiváló minőséget mind a játékok, mind a hálózati szolgáltatások terén."

A PS4 játékportfoliója hamarosan olyan AAA-kategóriás címekkel bővül, mint a Horizon Zero Dawn, a Resident Evil 7, a Mass Effect: Andromeda és a Red Dead Redemption 2, a független játékfejlesztőktől pedig olyan címeket várhatók, mint a Yooka-Laylee, a Boundless és a Vane.