Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eltűnt a játékosok összes pokémonja

pokemon go
A frissítés hozott hideget, meleget is
Vágólapra másolva!
Egy frissítés miatt több játékos is másik Google-fiókkal jelentkezett be a Pokémon Góba, ezért a játék azt mutatta számukra, hogy mindenük elveszett, és egyes szintre ugrottak vissza. Kitört a pánik a felhasználók közt, de a Niantic megnyugtatott mindenkit: nem veszett el semmi, az eredeti fiókot kell használni. 
Vágólapra másolva!

Nagy galibát okozott a Pokémon Go hétvégén érkezett új frissítési csomagja: több, iOS-es eszközt használó játékos is arról számolt be, hogy egyes szintre ugrott vissza, és minden addig elért eredménye elveszett. A közösségimédia-felületeken üzenték meg játékostársaiknak, hogy ne frissítsék az appot, mert mindenük elveszhet.

A Niantic a weboldalán reagált a problémára, elmondta, hogy átalakították azt a felületet, amelyen Google-fiókba lehet bejelentkezni a játékban. (A játékosok két módon regisztrálhatnak a Pokémon Góba: vagy csinálnak egy Pokémon Trainer Club fiókot, vagy egy Google-fiókot használnak.)

A frissítés hozott hideget, meleget is Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens/NurPhoto/Jaap Arriens

A pokémonok azért tűntek el, mert többen is egy másik Google-fiókkal jelentkeztek be a telefonjukon, és az app azt észlelte alapvetőként. Maguk az eredmények nem vesztek el, csak a másik fiókkal már nem látták őket.

"A Pokémon Go 1.1.0-s frissítésével megváltozott a Google-fiók-bejelentkezési rendszerünk is, ennek következtében lehetséges, hogy a játékosok másik fiókot készítettek, és azzal léptek be az eredetileg használt helyett. A probléma megoldásához az eredeti e-mail-címetekkel jelentkezzetek be. Biztosítunk mindenkit, hogy nem vesztek el az eredményeitek" – nyugtatták meg a játékosokat.

Ha valakinek még most sem sikerül bejelentkezni a használt Google-fiókkal,

az törölje az appot, és telepítse újra,

ajánlja a fejlesztő. Győződjön meg arról is a Safari böngésző megnyitása után, hogy a jó cím szerepel a jobb felső sarokban.

A Google-nak jó ideje okoznak fejfájást a felhasználók, akik egyszerre több fiókot is használnak. Tavaly a cég ezért újratervezte a Gmail bejelentkezési képernyőjét is, először egy felhasználónevet kell beírni a bejelentkezéshez, majd csak utána a jelszót egy külön oldalon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről