Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ingyen lesz az Iron Maiden szerepjátéka

iron maiden szerepjáték
Szerepjátékban elevenedik meg az Iron Maiden világa
Vágólapra másolva!
Nyáron jelenik meg az Iron Maiden világából merítő mobilos szerepjáték, amiben Eddie-vel vehetjük fel a harcot a zenekar borítóin látott szörnyek ellen.
Vágólapra másolva!

Mobiljátékban elevenedik meg az Iron Maiden sajátos világa: a zenekar nyáron adja ki mobiljátékát, az Iron Maiden: Legacy of the Beastet. A szerepjáték ingyen lesz iOS-re és Androidra is.

A játékos a zenekar figurájának, Eddie bőrébe bújva veheti fel a harcot

a lemezborítókról ismert szörnyek ellen.

Idővel egyre több egyedi képességet és formát kap, közben új világokat fedez fel, és utazhat az időben is. A fejlesztők igazi, autentikus Iron Maiden-élményt ígérnek, a játék minden eleme a zenekari grafikákból, dalszövegekből merít.

Szerepjátékban elevenedik meg az Iron Maiden világa Forrás: Facebook

Mindeközben a zenekar legendás dalai csendülnek fel, és

eddig még sosem hallott élő felvételeket

is megismerhetünk.

A szoftvert az a Roadhouse Interactive fejleszti a zenekar közreműködésével, akik a Warhammer 40,000:Carnage című akció-szerepjátékon is dolgoztak. A vezető fejlesztő szerint a Maiden zenéje, szövegei, és elképzelt karakterei remek alapot adnak egy szerepjátékhoz, a program kiemelkedő élményt fog nyújtani a mobiljátékok között.

Nem ez az első alkalom, hogy a zenekar saját videojátékot ad ki, az 1999-es Ed Hunter egy belső nézetes, lövöldözős program volt, ezt a címet viselte akkor kiadott új albumuk is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről