Óriástabletet készít a Samsung

samsung táblagép rajzol
NEW YORK, NY - FEBRUARY 11: A guest at the the Concept Korea fashion show uses a Galaxy NotePRO tablet to capture sketches at Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2014 at Lincoln Center on February 11, 2014 in New York City. Donald Bowers/Getty Images for Samsung/AFP
Vágólapra másolva!
Egyre több nagyméretű és erős tablet jelenik meg. A Samsung is beáll a sorba: a View nevű készülék gigantikusnak hat a konkurensek között.
Vágólapra másolva!

Kifejezetten nagy, 18,6 colos táblagépet készül piacra dobni a Samsung. A Galaxy View névre keresztelt tabletről először a berlini kütyüshow-n szellőztetett meg pár információt a gyártó, többek között az októberi bejelentést.

A hivatalos leleplezés előtt kiszivárgott pár érdekes adat a készülékről.

Kiszivárogtak a rejtélyes táblagép legfontosabb adatai Forrás: Samsung

A View Full HD kijelzőt, nyolcmagos processzort, 2 gigabájt memóriát és 32 gigabájt belső tárhelyet kap. Papíron nem tűnik valami erősnek a tablet, mely ezen felül wifit, Bluetooth-t és LTE-et is tartalmaz.

Utóbbi a 4G-s adatforgalomért felel

- felmerül a kérdés, hogy egy monitorméretű táblagépet miként és miért hord majd magával bárki is.

Idő előtt napvilágra került dokumentumokból kiderült, hogy a gépet az amerikai AT&T hozza forgalomba az Egyesült Államokban. Illetve hogy két hangszóró lesz a hátoldalán, ezek minden bizonnyal a sztereo hangzásért felelnek majd.

Többet csak a hivatalos bemutató után tudunk majd, addig is érdemes elgondolkodni rajta, hogy mire jó egy 18,6 colos tablet.