A McDonald’s lebuktatta a Google-t

android m oprendszer cuki
SAN FRANCISCO, CA - MAY 28: An attendee takes a selfie in front of Android mascots during the 2015 Google I/O conference on May 28, 2015 in San Francisco, California. The annual Google I/O conference runs through May 29. Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A McDonald’s belsős levelezéséből derült ki, hogy az Android Pay nevű mobilfizető szolgáltatás augusztus 26-án indul az Egyesült Államokban.
Vágólapra másolva!

Nem kell sokat várni az Android Pay-re: a Google mobilfizető szolgáltatása augusztus 26-án indul, állítják azok a források, amelyek a McDonald’stól kiszivárgott belsős üzenetből szerezték meg a dátumot.

A céges emlékeztető szerint az Android Pay amerikai startja már csak két napra van, melyet rövidesen egy angol premier követhet.

Az Android Police nevű portál szerint ugyanakkor érdemes óvatosan kezelni a kiszivárgott levelezést, abban ugyanis a Samsung Pay 21-i startjárólszó esik, melyről azóta kiderült, hogy téves. Az is lehet tehát, hogy egy már elavult üzenetről van szó.

Csak egy telefonba kerül

Az Android Pay-t a Google májusi fejlesztői konferenciáján jelentették be. Egy olyan szolgáltatásról van szó, mely lehetővé teszi, hogy az androidos okostelefonok tulajdonosai külön alkalmazások nélkül is biztonságosan fizethessenek a mobilukkal.