Madártávlatból készít látványos felvételeket a kameradrón

parot drón repül
Marketing Brand Studio - [email protected]
Vágólapra másolva!
Sok drónra lehet kamerát szerelni, ez a robotkopter azonban saját maga a mindent látó lencse. Nyaraláson saját képeslapot készíthetünk vele.
Vágólapra másolva!

A civil felhasználású drónokat sokszor arra használják a tulajdonosaik, hogy látványos videókat készítsenek a rájuk erősített kamerák segítségével.

Nos, a Parrot Bebop nevű robotkopter megkönnyíti a dolgukat, mivel az orrába egy 14 megapixeles, full HD felvételek készítésére alkalmas lencsét szereltek.

A mindössze 400 grammos, szétszedhető és így könnyen szállítható Bebop ráadásul egy másodlagos alsó kamerával, mozgásérzékelővel, giroszkóppal, magnetométerrel, nyomásérzékelővel és ultrahangos szenzorral is fel lett szerelve. A drónban egy 8 gigabájtos adattároló található,

ide menti el a felvételeket a gép.

A gyári irányítóval akár 2 kilométerre is repülhet a drón Forrás: Mopic - Fotolia/Copyright Parrot SA. All right reserved./Parrot Sa

A Bebop okostelefonos és tabletes alkalmazással vezérelhető, ebben az esetben azonban csak 300 méterre képes repülni. A gyártó ezért elsősorban saját távirányítóját, a jelerősítővel felszerelt Skycontrollert ajánlja a Bebophoz, mellyel a maximális távolság 2 kilométerre nő.

A Parrot Bebop 500 euróba (155 ezer forintba) kerül.