Legózza össze saját hangfalát

kickstarter hangszóró gif
Vágólapra másolva!
Komponensenként állíthatja össze a hangrendszert attól függően, mire van szüksége. A végösszeg huszonötezer és félmillió forint között mozoghat.
Vágólapra másolva!

Szétszedhető irányítók és telefonok már voltak, és hamarosan megérkeznek a szétszedhető hangszórók is, hála egy új közösségi finanszírozású projektnek.

A SparkBlocks lényege, hogy minden felhasználó pontosan olyan típusú és teljesítményű hangrendszert használhasson, amire neki, személy szerint szüksége van.

Éppen ezért a SparkBlocksot mindenki magának állítja össze, mindössze a 90 dolláros alap hangszórót kell megvásárolni, onnantól pedig ránk van bízva, meddig bővítjük fel: akár egy 1300 dolláros 5.1-es surround rendszert is összerakhatunk magunknak.

Összesen ennyi az alapcsomag. Forrás: Kickstarter

Az alap hangszóró képes vezeték nélküli lejátszásra, akkumulátora pedig 4 óra zenehallgatást bír ki, ez azonban a többi komponenssel tovább bővíthető, akár külön vezérlő-érintőképernyővel is felszerelhetjük hangfalainkat.

Messze még a cél

A SparkBlocksot Kickstarteren hirdették meg, és már csak három napja van, hogy összeszedje a remélt 100 ezer dolláros végösszeget (28 millió forint), melyből eddig 63 ezer gyűlt össze. Ha a termék ténylegesen gyártásba kerül, az első példányokat jövő áprilistól kezdik kiszállítani.