Meg akarja tartani üzeneteinket az Apple

iphone 6 lányok telefon
Chinese girls check out the iPhone 6 in an Apple store in Shanghai on October 17, 2014. Apple began selling its latest iPhone in China, nearly a month after other major territories due to a licence delay by regulators, but it faces a tough battle with rivals led by Samsung in the crucial market. Staff at an Apple Store in downtown Shanghai clapped and congratulated iPhone 6 customers as they left the shop, which opened two hours early for those who had pre-ordered. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
Vágólapra másolva!
Új funkciót tanulhat meg a Siri: innentől tőle kérdezhetnénk meg, milyen üzeneteket hagytak nekünk. A hangposta valószínűleg csak a jövő évi iOS újítása lesz.
Vágólapra másolva!

Megtartaná üzeneteinket a felhőben az Apple. Értesülések szerint a cupertinói cég hamarosan elindítaná saját hangposta-szolgáltatását, az iCloud Voicemailt, amellyel lehetőségünk lenne egyedi válaszok beállítására a rögzítőnkhöz.

A szolgáltatás ezen kívül

fogadná a hangpostafiókra érkező összes üzenetet, és azokat az iCloud rendszerében el is mentené.

Az iCloud Voicemailben tárolt üzeneteket aztán a Sirin, az Apple virtuális asszisztensén keresztül kérhetnénk le, így ezt követően a Sirihez kellene fordulnunk a hangpostánk meghallgatásához.

Még várni kell rá

Nem az Apple lenne az egyetlen, aki saját hangposta-szolgáltatást biztosítana felhasználóinak, a Google rendszerében például erre már évek óta van lehetőség.

A Business Insider szerint ugyanakkor még sokat kell várni a funkcióra, 2016 előtt biztosan nem érkezhet meg, így valószínűleg a közelgő iOS9-ben még nem lesz jelen.