Ez az új Windows legnagyobb újdonsága

A Windows 10 új mobilos felülete
Vágólapra másolva!
A Windows 10 egy óriási előrelépés, Cortana pedig az a Windows 10-nek, ami a grafikus felület volt az első verziónak, vagy az Internet Explorer a Win95-nek. Steve Ballmer pedig nem hibázott.
Vágólapra másolva!

Új korszakot nyit a Windows 10, mondta Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója. A cégvezető szerint az új operációs rendszer nem csak PC-n hódít majd, hanem minden más platformon is, komoly ellenféllé válva az Apple-nek és a Google-nek.

Nadella Cortana miatt is nagyon izgatott: a cégvezér szerint a virtuális asszisztens ugyanolyan nagy ugrás lehet a Windows történetében, mint a grafikus felület vagy a beépített böngésző megjelenése.

Ballmer nem hibázott

Steve Ballmer, a Microsoft előző feje 7,5 milliárd dollárért vásárolta fel a Nokiát, melyet Nadella gyorsan leépített. A vezérigazgató szerint azonban Ballmer nem hibázott.

„Nem így kell nézni ezt az egészet. Amikor nagy szervezeteket vásárol és köt össze valaki, mindig vannak szerencsétlen eredmények is.” – fogalmazott.

Ma jelent meg

A Windows 10 ma jelent meg világszerte, a rendszerre már most frissíthetnek a felhasználók. Ha érdekli, hogyan kell, olvassa el a témáról írt cikkünket, mely lépésről lépésre mutatja be a telepítés folyamatát!