Ellepik a videók a Facebook üzenőfalát

facebook oldal közösségi
(FILES) This January 30, 2014 file photo taken in Washington,DC, shows the splash page for the social media internet site Facebook. Facebook announced June 23, 2015 it has been using a new security tool to help detect and remove malicious software for users of the world's biggest social network. Facebook said it was working with Kaspersky Lab, bolstering a program implemented with other online security firms including ESET, F-Secure and Trend Micro. "Thanks to the collaboration with these companies, in the past three months we have helped clean up more than two million people's computers that we detected were infected with malware when they connected to Facebook," said Trevor Pottinger, a Facebook security engineer. AFP PHOTO / Karen BLEIER
Vágólapra másolva!
Új videolejátszó-funkciót tesztel a Facebook: a közösségi oldalon most már bárhol, bármikor nézhetünk mozgóképeket, akár böngészés közben is.
Vágólapra másolva!

Fejlődik a Facebook videolejátszója: a közösségi oldalon mostantól böngészés közben is nézhetünk videókat, hála a legújabb funkciónak.

Az új gomb a HD és a "Teljes képernyő" funkció között kapott helyet. Forrás: Origo

A lejátszók alján, a HD felirattól jobbra található gomb megnyomásával a videó egy apró ablakba összeugrik, onnantól pedig követ bennünket a görgetés során, sőt, szabadon elhelyezhetjük a képernyő bármely pontján.

A frissítés az Engadget magazin értesülései szerint már ötből négy embernél észlelhető. Az Origo újságírójánál ugyan megjelent a funkció, de egyelőre csak egy adott oldalon képes követni a felhasználót, azaz ha például intézni akarunk egy keresést, a videó egyből eltűnik.

A bal oldali Mortal Kombat videó már görgetés közben is ott marad. Forrás: Origo

Hogy ez a továbbiakban is így lesz, vagy később teljes egészében követni fogja az ablak a Facebook-böngészést, egyelőre nem tudni.