Húga taszította le trónjáról az egzotikus szépséget

instagram kendall jenner lájk követő
Vágólapra másolva!
Úgy látszik, a női szelfik uralják a legnépszerűbb képmegosztó applikáció, a Facebook által felvásárolt Instagramot. De hogy egy lánytestvérpár előzgesse egymást az első helyért, meglepő!
Vágólapra másolva!

Mint tegnap megírtuk, elkészült a Magyar Instagram Körkép, amely felderítette, mik a legnépszerűbb témák hazánkban, milyen tartalmakat nézegetünk vagy osztunk meg magunkról szívesen.

Így derült ki az is, hogy

bár idegesítőnek találjuk az önportrékat, mégis sokan készítenek magukról ilyen fotót.

A női sztárok szelfijeit pedig még ennél is többen nézegetik: Palvin Barbara a maga 2,3 millió követőjével egyértelműen a toplista élére került hazánkban - világszinten viszont "csak" a 9. legkedveltebb női modell.

Nálunk Palvin Barbi képeit nézik sokan Forrás: Palvin Barbara Instagram-oldala

A legtöbbet lájkolt Instagram-fotó sokáig Kim Kardashian és Kanye West nevéhez fűződött: a tavaly május végén készült esküvői fotó több mint 2,4 millió felhasználónak tetszett. A 300 millió taggal bíró képmegosztón ez szép eredménynek számít.

Ez a fotó volt sokáig a legnépszerűbb Forrás: Kim Kardashian Instagram-oldala

Úgy tűnik, a család viszi a pálmát a népszerű képmegosztó appon, mert most éppen féltestvére, Kendall Jenner volt az, aki még ennél is több lájkolóra tudott szert tenni szelfijével: jelenleg 2,7 millióan nyomták rá a szívecskére.

Kendall Jenner képe átvette a vezetést Instagramon Forrás: Kendall Jenner Instagram-oldala

A kommentelők csak annyit írtak:

A maga 30 millió követőjével ez nem is lehetetlen, Jenner képei uralják az Instagramot:

egy országnyi ember figyeli, ha megoszt valamit.

Összehasonlításképp Kanada lakossága 35 millió fő, Malajziában és venezueláűban laknak éppen 30 millióan, míg Ausztráliában például ennél is kevesebben, majd' 24 millióan.

Minden az Instragram királynőjéről: A valaha látott legfurcsább tetoválást varratta magára http://www.life.hu/trend/20150618-kendall-jenner-nagyon-furcsa-tetovalast-varratott-magara-hailey-baldwinnal.html Lewis Hamilton: "Egy jó kocsiban a legjobb a szex” http://www.life.hu/intim/20150616-lewis-hamilton-a-nemet-playboy-magazinnak-nyilatkozott-szexrol-es-szinglisegrol.html Ezúttal kire vetette ki a hálóját Justin Bieber? http://www.life.hu/intim/20150615-justin-bieber-enekes-kendall-jenner-modell-baratnojet-hailey-baldwint-fuzi.html