Már a kanapéval is tölthetjük a telefont

couchlet töltő telefon
Vágólapra másolva!
A rövid töltőkábelek okozta problémát oldaná meg egy startup cég. két nap alatt majdnem az összeg fele összegyűlt.
Vágólapra másolva!

Soha többé nem kell választanunk a kényelmes kanapé és a töltődő telefon között, a Couchlet nevű eszköznek köszönhetően a töltőkábelt egyenesen a kanapénkba dughatjuk. A projektet az IndieGogo közösségi finanszírozó oldalon hirdették meg, az igényelt 30 ezer dolláros (8,4 millió forintos) összeget pár nap alatt elérték, sőt túl is teljesítették.

A kanapé réseiben bújna meg a Couchlet Forrás: Trident Design

A Couchlet tulajdonképpen egy apró USB-töltőállomás, amit a kanapénk párnái, vagy az ágyunk matraca oldalán tudunk rögzíteni. Azért állt elő az ötlettel a Trident Design, mert sokszor nem tudták töltés közben is kényelmesen használni mobiljaikat, és erre a problémára keresték a választ.

Az eszközön két bemenet található, ezekbe dughatjuk be a tölteni kívánt kütyüket. Külön USB-kábel segítségével áram alá helyezhetjük, így nekünk már csak a Couchletbe kell bedugni a telefont, ha tölteni szeretnénk. Ez a kütyü gyakorlatilag egy hosszabbító - abból is a dizájnos, népszerűbb fajta.

A kanapéba helyezhető töltő hasonló áron kapható, mint egy kisebb külső akkumulátor. A kampány keretében decemberi kiszállítással 16 dollárért (azaz mintegy 4500 forintért) vehetjük meg.

Több terméket is sikerre vittek

A Trident Designnak nem ez az első sikere. Az ohiói csapat álmodta meg egyebek közt az egyik legnépszerűbb közösségi kampányt bonyolító Coolest Cooler okoshűtőtáskát, amely több 13 millió dollárt gyűjtött össze, a Beluga csodaborotvát vagy a Quickey multifunkciós sörnyitót is.