A Vodafone eltörli a roamingdíjakat

Vágólapra másolva!
Eltörli az európai roamingdíjakat április 1-től a Vodafone Magyarország, a cég átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait.
Vágólapra másolva!

Április 1-jétől a Vodafone Magyarország Red EU díjcsomagját használó lakossági és üzleti előfizetőinek nem kell roamingdíjat fizetniük, ha az Európai Unió országába utaznak.

A Red EU díjcsomagok 10 ezer, 12 ezer és 15 ezer forintba kerülnek két év hűséggel, a legolcsóbb csomag 500 megabájt, a közepes 2 gigabájt, a legdrágább 4 gigabájt mobilinternetet tartalmaz. Mindhárom csomaggal korlátlanul lehet az uniós országokból bármely magyarországi távközlési hálózatot tárcsázni, vagy oda SMS-t, MMS-t küldeni.

Az Európai Unió tagállamai mellett a Red EU csomagot választók Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból is ingyen tudnak telefonálni az itthon maradtakkal. Emellett a cég új Világjegy szolgáltatás segítségével Európán kívül a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban, is élvezni tudják a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldés lehetőségét, valamint adatkeretük felhasználását, fix napidíj ellenében.