GoPróval vették fel, hogy zuhan egy iPhone 6 az égből

iPhone 6 in Space!
Vágólapra másolva!
Légballonnal juttattak fel egy iPhone 6 okostelefont a sztratoszférába: a szuper védőtok mínusz 79 fokban is megvédte.
Vágólapra másolva!

Extrém körülmények között tesztelte az iPhone 6 okostelefonhoz készített új tokot az Urban Armor Gear, amely jelenleg az egyik legjobb védőtokokat gyártja a piacon. A cég szuper ütésálló kiegészítőket tervez és gyárt, minden erőforrást és szakértelmet a legjobb tok kifejlesztésére fordítják. Az egyedi tokok aztán megvédik a mobilokat akár extrém körülmények között is: akár egy hegycsúcson, akár a tenger mélyén kötünk ki sportolás vagy munka közben.

Hogy bizonyítsák, mennyire jól bírja a kiképzést az új iPhone tok, két GoPro-kamera kíséretében egy meteorológiai ballonnal felreptették az égbe, a felhők felé, egészen a sztratoszféráig.

A Navigator tokba burkolt iPhone 6 egészen 30 ezer méteres magasságig bírta a nyomást, és a rendkívüli hideget: mínusz 79 fok után kezdett zuhanni. A telefon azonban egészben földet ért, könnyedén landolt a talajon: a felvételen jól látszik, semmi baja nem lett.

iPhone 6 az égben Forrás: Urban Armor Gear Inc.

A Navigator egy kissé robosztus, fehér védőtok: lényege, hogy kívül kemény, a sarkoknál megerősített, belül pedig puha, hogy semmiképp se érje sérülés a mobilt. A tok pereme a kijelzőnél is magasabbra ér, így ha lappal előre tesszük le a telefont, akkor is védi felületét.

A kijelzőt, a gombokat, a csatlakozók és a hangszóró helyét gondosan kihagyták, a kameránál és a vakunál a mélyesztett, sötét kivágás garantálja, hogy a védelem nem megy a fotók rovására.