A tinisztár szelfiappját veszi meg a Twitter?

Szerelem, újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber
Vágólapra másolva!
A Justin Bieber popénekes által támogatott Shots képmegosztót veheti meg a Twitter.
Vágólapra másolva!

Hétfő óta mennek a találgatások, hogy vajon kiket is akar felvásárolni a Twitter. A közösségi oldal pénzügyi igazgatója ugyanis véletlenül nyilvános posztban osztott meg egy üzenetet, amit valakinek küldeni akart. Gyorsan törölte, de a szemfüles újságírók lecsaptak rá. A bejegyzésben az állt: "...meg kéne vennünk őket."

A sajtóban megindult a találgatás, Anthony Noto mire gondolhatott. Több cég neve is felmerült, köztük a Secret, a Storehouse vagy a Mic News (utóbbi felveti a lehetőséget, hogy a Twitter hírközlő szolgáltatást indít, vagy ilyen portállá alakul át).

Az egyik név a jelöltek közt a Shots, egy képmegosztó app, amely Justin Bieber tinisztár támogatását bírja. A CNBC-nek egy forrás megerősítette, hogy a startup képviselői többször is tiszteletüket tették a Twitter főhadiszállásán, a két cég között tárgyalások kezdődtek.

A Shotsban semmi különleges nincs: egy képmegosztó app, ami csak az előlapi kamerához csatlakozik, vagyik szelfizésre kiválóan alkalmas. Nem lehet kommentelni, ahogy a követők, ismerősök is láthatatlanok maradnak. Viszont a felhasználók látszólag imádják, az Apple appboltjában 5-ből 4,5-re értékelték. Érdemes azonban megjegyezni, hogy kétharmadrészt 24 év alatti nők használják az alkalmazást. Még azt is írták, a Shots jobb, mint az Instagram - a legjobban kereső tinisztár, Justin Bieber tudhat valamit.