Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kártyázásra buzdít a Minecraft-csapat

Vágólapra másolva!
Bemutatta új játékát a Minecraft alkotója. A Scrolls nevű játékban a felhasználó hősöket, szörnyeket és speciális képességeket gyűjt, amelyeket kártyajátékszerű csatákban vethet be.
Vágólapra másolva!

A gyűjtögetős kártyajátékok modern megfelelőjét készítené el az óriási független fejlesztői sikernek számító Minecraft építkezős játékot jegyző Mojang stúdió. A Scrolls című programban a játékosok kalandozni indulhatnak, hogy új tekercseket szerezzenek gyűjteményükbe, a megszerzett tárgyakat pedig varázscsatákban vethetik be. A játékos nem csak a saját gyűjteményére támaszkodhat: online aukciósházakban és speciális tornákon is nyerhet új tekercseket.


Cserélgetős játék lesz a Scrolls

A játék fő helyszíne egy hatoldalú mezőkre osztott csatatér lesz, amelynek két végében öt-öt szobor található. Ezeknek a szobroknak az elpusztítása a csata célja. A játékosok hősöket, szörnyeket, varázslatokat sőt akár ostromgépeket is bevehetnek, attól függően, hogy mi tudnak előhívni a tekercseik közül.

A Mojang nem jelentette be, hogy mikor fog megjelenni az új játék, az viszont biztos, hogy a közeljövőben maroknyi tesztelő már megkezdheti a Scrolls-szal való játékot. Ahogy az óriási sikerré váló, több mint kilencmillió példányban eladott Minecraft esetében is tették, a Scrolls is félkészen fog megjelenni. A tesztverziókat megvásárlóknak kevesebbet kell majd fizetni a játékért, mint azoknak, akik kivárják a végleges változatot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről