A Zümmön alapul a Google közösségi oldala

Vágólapra másolva!
A Zümmre épül a Google fejlesztés alatt álló közösségi oldala. A Google Me nevű szolgáltatás a keresőóriás összes oldaláról össze fogja gyűjteni a felhasználóhoz tartozó eseményeket.
Vágólapra másolva!

A Google régóta várt közösségi oldaláról szeptember 15-én beszélt először nagy nyilvánosság előtt Eric Schmidt, a cég vezére. A szűkszavú igazgató csupán annyit árult el, hogy új szolgáltatás bevezetése helyett a meglevő Google oldalakat fogják felruházni közösségi funkciókkal.

A Techcrunchnak nyilatkozó névtelen források szerint a Google Me nevű szolgáltatás középpontjában a Google Olvasóban megosztott híreket, a felhasználóhoz rendelt hírcsatornák tartalmát, illetve a Gmailbe ágyazott felületről beküldött képeket és szövegeket tartalmazó Zümm fog állni. A Google eddig is jó munkát végzett a Zümmel, a szolgáltatás ügyesen köti össze a felhasználókat, érdekes beszélgetéseket kialakítva a különböző hírek alatt.

A Zümm új verziója össze fogja gyűjteményeket a felhasználó által generált eseményeket az öszes Google-szolgáltatásból, ebből rakva össze egy hírfolyamot. A Techcrunch forrása szerint a Zümm ezért is nem működik jelenleg a Google saját domainre költöztethető Alkalmazások nevű csomagjában: ezek a szolgáltatások csak a végleges, új Zümmöt fogják megkapni.