Újabb netes pedofilhálózat bukott le

Vágólapra másolva!
Világméretű internetes pedofilhálózatot számoltak fel hétfői brit hatósági bejelentés szerint; több mint 700 embert elfogtak, és megmentettek 31 gyereket.
Vágólapra másolva!

A gyanúsítottak közül mintegy 200-at Nagy-Britanniában füleltek le. A hálózatot a "A gyermek az életünk fénye" nevű csevegőszobát figyelemmel kísérve nyomozták le. A helyen borzalmas szexuális bűncselekményeknek kitett gyerekek voltak láthatók. Az olasz főváros polgármestere hétfőn bejelentette, hogy a gyerekekkel szembeni szexuális visszaélések elleni tiltakozásul szombat este kivilágítják a Colosseum épületét. "A pedofília számtalan ártatlan áldozatára kívánunk emlékezni" - mondta Walter Veltroni.

Előzőleg nemzetközi pedofilcsoportok az interneten a "fiúszerelem napjának", "a pedofil büszkeség napjának" hirdették meg június 23-át. Céljuk saját bevallásuk szerint "a pedofil kultúra szélesítésének" követelése. Az internetes gyermekmegrontók ellen évek óta síkraszálló olasz szervezet, a Méter szóvivője aggodalmának adott hangot amiatt, hogy "az internetes pedofilcsoportok kulturális legitimációra igyekeznek szert tenni". Immár hét éve hagyomány, hogy a Colosseum mindig akkor borul fényárba, ha siker koronázza a halálbüntetés elleni küzdelmet, vagyis ha valahol a világban elhalasztanak egy kivégzést.