Winning Eleven 8 - gyönyörű focis program a Konamitól

Vágólapra másolva!
Új honlapot tekinthetnek meg az érdeklődők, amit a World Soccer Winning Eleven 8 International című focis programhoz nyitott meg a Konami. Az oldalon híreket olvashatunk, exkluzív anyagokat tekinthetünk meg, a győzelemhez vezethető stratégiai útmutatásokban részesülünk, és a fórumokon még eszmét is cserélhetünk sporttársainkkal.
Vágólapra másolva!

Elég sokszor olvashattuk már megannyi fórumon, hogy az Electronic Arts sportsorozatainak már egyáltalán nincsenek komoly vetélytársai. Ebbe úgy tűnik egyes kiadók nem akarnak belenyugodni, és serényen próbálkoznak sportprogramok kiadásával. Közéjük tartozik az egyik legismertebb konzolos kiadó, a Konami, aki február elsején jelenteti meg a FIFA Soccer legnagyobb vetélytársának, a World Soccer Winning Eleven sorozatnak a nyolcadik, nemzetközi részét.

A játék eleve csak úgy szállhat ringbe a FIFA 2005-tel, hogy valódi csapatokat és játékosokat küld a pályára. Ennek eleget is tesz a Konami belső fejlesztése, hiszen 193 valóságos egyesület 4500-nál is több labdarúgója tűnik fel a monitorokon. A Konami nagyon sok reményt fűz ehhez a programhoz, amit az is mutat, hogy máris nyitottak egy honlapot a játékhoz. Ezen az oldalon interjúkba olvashatunk bele, naponta friss híreket nézhetünk át, tippeket, és hasznos tanácsokat kapunk a meccsek megnyeréséhez, valamint a PC-s látogatók még egy demót is letölthetnek az oldalról.