Vágólapra másolva!
Októbertől átalakított külalakkal és gyorsabb letöltési sebességgel várja látogatóit a Matáv honlapja - tájékoztatott a távközlési társaság.
Vágólapra másolva!
A megújult oldalhttp://www.matav.hu

Az átalakítást több hónapos előkészítő munka előzte meg, eközben a Matáv szakemberei kikérték a honlap látogatóinak véleményét, s megvizsgálták a hazai és nemzetközi trendek alakulását. Így az új grafikai megoldások révén a honlap színesebb, emberközelibb és barátságosabb lett, ezentúl a könnyebb eligazodás érdekében legfeljebb négy kattintással bármely aloldal elérhető a nyitóoldalról - áll a távközlési szolgáltató közleményében.

A nyitóoldalon a vállalat hírei mellett kiemelt helyet kapnak az online szolgáltatások: az online tudakozó, az ePont, az eSzámla, az online ügyfélszolgálat, a díjcsomag-kalkulátor és az online táviratfeladó. A Matáv tájékoztatása szerint jelentősen gyorsult az oldalak letölthetősége.

A hazai weboldalak látogatottságát mérő egyik szolgáltatás, a Median WebAudit legfrissebb adatai szerint a www.matav.hu oldalaira egy átlagos munkanapon 17 ezren látogatnak, és 161 ezer oldalt töltenek le. A honlap terjedelme meghaladja a 6 ezer oldalt.

(Az [origo]-t kiadó Axelero Internet Rt. tulajdonosa a Matáv Rt.)