Disney-sztárból szakácsnő

Tia Mowry Food Network
Díva és háziasszony
Vágólapra másolva!
Csirkét, gofrit és jégkrémet készít fia szülinapi bulijára Tia Mowry amerikai énekes-színésznő, és mindezt egy főzős sorozatban is bemutatja. Az egykori Disney-sztár a Food Networkön bizonyítja, hogy háziasszonyként is megállja a helyét.
Vágólapra másolva!

A díva hobbija a főzés, ezért számos film- és sorozatbeli szerep után a Tia Mowry odahaza című műsorban tápláló, egészséges, sőt vegetáriánus ételek elkészítését is bemutatja, mint amilyen a karfiolos pizza, a céklás-szezámmagos répasaláta vagy a fokhagymás humusz. A sorozat két éve indult, a magyar nézők a második szezonba kapcsolódhatnak be.

Díva és háziasszony Forrás: Food Network

Fia szívesen főz együtt a színésznővel, a forgatásokon részt vett, így a családi hangulat garantált. Tia és ikertestvére, Tamera gyerekszínészként lett híres, a színésznő így pontosan tudja ennek ennek előnyeit és hátrányait. Fiát, Cree-t éppen ezért nem is akarja befolyásolni sem ő, sem szintén színész férje; ha a mozis karrier mellett dönt, támogatja, de a továbbtanulást nagyon fontosnak tartja, hogy a fiúnak legyen más lehetősége is.

Húgával 1994-ben együtt játszottak a Sister, Sister című sorozatban, amit számos Disney-vígjáték és sitcom szerep követett. 2011-ben testvérével valóságshowjukban saját hétköznapjaiknak lehetett részese az amerikai közönség.

Tia Hawaii-n nőtt fel, ahol a mangó mindennapi étel volt az asztalukon, emiatt gyakran használja ezt a gyümölcsöt ételeihez, főként, mert gyermekkorára emlékezteti. Másik kedvence a görögdinnye, amit Anguilla szigetén grillezve készítenek. Az alacsony kalóriatartalmú ételek mellett azért előkerül a sajttorta, a muffin, a csokoládéhab és az epres-tejszínes turmix receptje is.

Tia Mowry Forrás: Tia Mowry Cooking Channel

Nehéz elhinni, hogy az a valóság lehet, ha valaki a konyhában mosolyogva főz tökéletes hajjal és sminkben, divatos ruhákban, de Tia még ezt is megpróbálja elhitetni a nézőkkel. Motivációnak mindenesetre nem rossz.