Vágólapra másolva!
Az összes Oscar-díj átadását még otthon, a fotelben is kemény dolog végigvárni, hát még élőben. Úgyhogy Jimmy Kimmel léggömbökkel küldött ennivalót a vendégeknek, hogy kibírják a buliig. 
Vágólapra másolva!

Sokak szerint Jimmy Kimmel minden idők egyik legjobb Oscar házigazdája volt, állítólag kiemelkedően jól vezette a műsort. Nem tudjuk, de az egészen biztos, hogy az egyetlen a díjátadó történetében, aki az élő adás közben adott enni a vendégeknek.

Amikor cukorka esik az égből Forrás: Origo

– mondta Kimmel, aki elismerte, hogy valójában a pattogatott kukorica az elsődleges filmnézős rágcsa, de azzal nem szolgálhatott. Így aztán cukorka kezdett záporozni a vendégekre a plafonról – léggömbök segítségével.

Ryan is csak lesett Forrás: giphy

A Hunger Games léggömbös segítségnyújtásához hasonló akció eléggé elbűvölte a népet, a fenti képen Ryan Gosling látható, ahogy csodálkozva nézi az égből potyogó édességet. Taraji P. Henson azonban még nála is lelkesebb volt, alig bírt magával örömében.

Taraji boldog Forrás: giphy

Jimmy Kimmelnek egyébként nem ez volt az első ilyen ötlete, tavaly az Emmy díjátadó gálán mogyoróvajas szendvicseket osztogatott, amiket állítólag az anyukája csinált.