Hihetetlen: Gordon Ramsay kedves volt

ramsay foglalás
Vágólapra másolva!
Nem gondoltuk volna, de Gordon Ramsay-nek van rá ideje és energiája, hogy a nevével tagelt Twitter-bejegyzéseket megnézze, és időnként még hozzá is szól. De ami igazán meglepő, hogy néha kedves!
Vágólapra másolva!

Bár az internet elvileg demokratikus kommunikációs csatorna, azért azt valószínűleg kevesen gondolják komolyan, hogy ha betagelnek egy 3,64 millió ember által követett hírességet, az majd válaszol is a posztjukra. És mégis.

Ugrásra készen Forrás: Gordonramsay.com

Számos twitterező amatőr séf (vagy csak szimplán troll) ugyanis azzal szórakozik, hogy a saját oldalán megjelent ételfotókhoz

hozzárendeli Gordon Ramsay nevét, és kikéri a véleményét az ennivalóról.

Elvileg nem gondolnánk esélyesnek, hogy egy ekkora sztár, akinek nyilván akad elég dolga, veszi a fáradságot, hogy megnézze a fotókat, főleg, hogy még hozzá is szól, de Ramsay – vagy a Twitterjét kezelő asszisztens – jó fej.

Van, akit teljesen jogosan csak szimplán leidiótáz, mint azt a jóembert, aki ezt a "szendvicset készítette.

Persze az esetek többségében Ramsay az elvárásoknak megfelelően

inkább csak aláz, de az is előfordul, hogy dicsér.

Egy Ashely Travis nevű nő Wellington-bélszínére például azt mondta, hogy jól néz ki, és ez már önmagában hírértékű szerintünk.

A patkány alakú rántott húsra persze megérkezett a törvényszerű beszólás: "bioszórán boncoltok?" Lehetett volna keményebb, tekintettel arra, hogy a kép valószínűleg még csak nem is saját.