Húzzon óvszert a borra!

bor óvszer
Legalább fekete
Vágólapra másolva!
Lehetséges, hogy az igazi borrajongók ezentúl kétféle óvszert hordanak majd a táskájukban: egyet szexhez, egyet pedig a maradék borhoz. 
Vágólapra másolva!

Szeretjük az egyszerű, praktikus ötleteket és a bor minősége is fontos számunkra, ezért első hallásra nagyon jónak találtuk a borosüvegre húzható, a maradékot megvédő gumigyűrű ötletét. A látvány már kevésbé vonzó.

Legalább fekete Forrás: winecomdoms.com

Legalábbis nekünk nem igazán jön be, hogy a boróvszernek nevezett eszköz

tényleg úgy néz ki, mintha kondom lenne.

Szerencsére nem fehér, de ettől függetlenül nagy a hasonlóság. Furcsa módon a forgalmazó úgy gondolta, vicces még ugyanazt az elnevezést is használni.

Ettől függetlenül a boróvszer tényleg jópofa, és valóban végtelenül könnyű a használata. Még csak nem is különösebben drága, az Amazonról 10 dollárért, azaz mintegy 3000 forintért 6 csomagot rendelhetünk.

Az anyaga 100 százalékban gumi, és a másik óvszerrel ellentétben nem csak egyszer használható. Bár azért annyira sokszor nem húzhatjuk rá az üvegre, csak kétszer. A szoros zárásnak köszönhetően elzárja a bort a levegőtől, így megőrzi a minőségét. A borivást komolyan vevő barátoknak jópofa karácsonyi ajándék lehet.