Ha azt gondolta valaki, hogy a belvárosi fagylaltkörképünkben bemutatott kaprosuborka- vagy sóskafagyi őrült dolog, az most biztosan megnyugszik. Hiszen a fagyasztott, krémes ketchuphoz és majonézhez képest valójában sehol nem vagyunk még.
A főként különleges ízekre specializálódott Freezer Burn nevű fagylaltozót most konkrétan a sült krumplijuk mellé tálalt fagyijaik miatt kapta fel a média, de valójában nem is ezek a legdurvább ízeik.
A Mikor Aspiras és Kristine Lotilla, két fiatal filippinó cukrász által tervezett kollekcióban ugyanis szerepel sajtos kukorica, juharszirupos szalonna, barnított vaj pekándióval és vaj. A különleges neveken futó ízek mellett szinte már közönségesnek hat a mentás sztracsatella és a fekete csoki, amit churros nevű latin fánkkal tálalnak.
A meglehetős fantáziával rendelkező páros a tervek szerint minden hónapban jelentkezik egy új, érdekes ízzel. Az eddigiek alapján valószínűleg még egy darabig sikerül meglepniük a vendégeket.
Részünkről javasolnánk a savanykásabb ízek előnyben részesítését,
örömmel kipróbálnánk például egy jó kis hagymás krumplisalátát vagy egy kovászosuborka-gombócot.
Egy kis csirkepaprikás mellé mondjuk.