Nesze nekünk, itt a kék bor, hová szaladjunk?

kék bor
Tényleg kék
Vágólapra másolva!
Valószínűleg kevesen vágytak rá, valakik mégis létrehozták a kék színű bort. A haladás érdekében, mi másért?!
Vágólapra másolva!

Bizonyos körökben biztosan hatalmas sikere lesz a nemrég bemutatott kék bornak, de mi elsősorban arra lennénk kíváncsiak, hogy milyen íze van?

Állítólag létező igény hívta életre a sok évi kutatással létrehozott kék bort: Nekünk ugyan még nem jutott eszünkbe, de ettől persze valóban létezhetnek olyan emberek, akiknek csak ez hiányzott az életéből.

Tényleg kék Forrás: Gik

A zafírszínű ital 11,5 százaléknyi alkoholt tartalmaz és „különleges” ízű.

A Gik nevű spanyol cég szándéka az, hogy „kicsit felrázzák a dolgokat és megnézzék, mi történik”. A bor előállításánál használt szőlő nem köthető konkrétan egyetlen régióhoz sem, de az biztos, hogy spanyol földön termett.

Mintha fertőtlenítőt innának Forrás: Gik

A kék színt a Vik a

jelképének tartja és speciális pigmentálási eljárással állítják elő. A folyamat során vörös és fehér szőlőt kevernek össze, mielőtt hozzáadják a színező anyagokat, ami

két organikus pigment: az indigó és anthocianin, melyek megtalálhatóak a szőlő héjában.

Szóval a kék bor valójában teljesen természetes, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni! Azt még hadd kérdezzük meg azért szépen csendben, hogy vajon hogy lehet kiszedni a foltját?