Foglaljon asztalt a Twitteren!

twizoo
Az applikáció
Vágólapra másolva!
Egy új applikáció segítségével minden korábbi módszernél gyorsabban foglalhatunk asztalt egy általunk kiválasztott étteremben. Tanácstalanoknak az alkalmazás a helyszín kiválasztásában is segít: nemcsak a hozzánk legközelebb eső éttermet ajánlja, hanem az értékeléseket is elemzi.
Vágólapra másolva!

Egy friss londoni vállalkozás a Twitterrel összefogva igyekszik forradalmasítani az éttermi asztalfoglalást. Az ötlet nagyon egyszerű, mégis forradalmi:

a Twizoo alkalmazás segítségével küldünk egy tweetet az étterem részére

a dátummal, pontos időponttal és az étkezni kívánó emberek számával, a #TweetToBook hashtaggel ellátva. Az applikáció pillanatokon belül visszajelez, és szintén tweet formájában erősíti meg a foglalást.

Az applikáció Forrás: Twizoo

Eddig mindössze hét étterem szerepel a listájukon, de ez csak annak tudható be, hogy a vállalkozás épphogy elindult. Egyelőre bizakodóak, szerintük mindkét felet - az éttermet és a vendéget is - jól fogja szolgálni az alkalmazás.

A Twizoo legjobb ötlete talán nem is a Twitter-formátum, hanem a #NoMoreReviews szolgáltatás, amely

elemzi és szűri a vásárlói visszajelzéseket.

Első körben megvizsgálja, hogy a választott étteremről milyen arányban érkeznek pozitív és negatív értékelések, ezek után kiszűri a spamnek tűnő tartalmat, illetve az étterem vagy annak reklámügynöksége által generált üzeneteket.